Wunderbar group ab

Att renovera köket

01.08.2020

Ett kök är mer än bara ett rum, det är hemmets hjärta. Här samlas familj, vänner och bekanta för att umgås. Kanske kommer några av de viktigaste händelserna i ditt liv ske i köket. Kanske tar ditt barn sina första stapplande steg på köksgolvet. Oavsett vilket spelar köket en avgörande roll. Det ger hemmet en själ. Därför är det viktigt för oss på Dåderman att hjälpa kunden till en kök att trivas i.

Varje hem har sin speciella charm. Bor du i en sekelskifteslägenhet eller i ett nybyggt hus? Att vara tidstrogen är en bra idé då man planerar ett nytt kök. Ett kök i en sekelskifteslägenhet passar bra med varma trädetaljer medan ett modernare kök kan fokuseras kring öppna ytor och ett stilrent möblemang. Oavsett om kunden väljer en klassisk skandinavisk design i vitt eller något mer unikt, som ett färgstarkt klinker eller ett kylskåp med glasdörr kan Dåderman hjälpa dig med renoveringen av ditt kök.

Bortsett från att ett personligt kök ger dig harmoni i vardagen är det även en bra investering att renovera ditt kök. I takt med att köket förbättras ökar värdet på huset. Nytt kakel, spännande lösningar och en hemtrevlig atmosfär gör att hela hemmet får ett lyft.

Vi på Dåderman vet att det kan vara svårt att komma på bra idéer till ett nytt kök och har därför sammanställt en lista med några av våra favoritstilar. När du kommit fram till en stil som du vill ha är det dags att kontakta vår kompetenta personal. För mer inspiration, ta gärna en titt i vårt köksgalleri.

För dig med en färgstark personlighet...

Att låta en stark färg vara ett återkommande tema genom köket är en bra idé för dig som inte är rädd för att sticka ut. Du kan låta arbetsytorna ta plats i en talande färg, för att sedan välja kylskåp och andra vitvaror med en mer diskret framtoning. Eller kanske får arbetsbänkarna ta ett steg tillbaka och lämna rum för ett färgsprakande kakel?

Nordisk skönhet...

Med sina öppna ytor, ljusa atmosfär och naturliga färger har den skandinaviska designen tagit världen med storm. Raka linjer, vilsamma toner och en stilren inredning är det som karakteriserar denna moderna men tidlösa stil. Typiskt för den skandinaviska designen är att den är lätt att kombinera med andra stilar såsom det lantliga eller rustika.

Det minimalistiska köket, för den modemedvetne

Ett kök med släta ytor och effektfulla detaljer, det är något för dig som vill ha det senaste trendköket. Här är ofta kökets väggar och golv enhetligt. Borstat stål används ofta för ugn och andra vitvaror medan mörkt trä passar bra som huvudmaterial för resten av köket.

För den hemtrevliga hemmakatten..

Den rustika stilen passar dig som älskar att smycka ditt hem med många inredningsdetaljer. Massiva träluckor och kakel i varma färger passar bra ihop med detaljrika dekorationer. Hemtrevligt i ordets sanna bemärkelse är nyckelordet för att skapa ett kök i rustik stil.

Som på landet fast hemma i stan..

Det finns inte mycket som slår charmen i ett lantligt kök. Här hittar man ofta mönstrade luckor och klassiska vitrinskåp. Trä och breda skursocklar hör även det de lantliga köket till. En vacker och vilsam stil.

wunderbargroup